Croatia HRV  

rss

 • rss
Priopćenja za javnost, Uncategorized - Amway Amway
Amway Artistry™ predstavlja dva nova proizvoda u Ideal Radiance™ kolekciji

2017.04.26 - 

Postignite svijetao i besprijekoran izgled kože s Artistry Ideal Radiance™ iluminirajućom CC kremom i korektorima u 4 nijanse

Zagreb, 26. travnja 2017. – Na tržište su stigli novi, nevjerojatni Amway Artistry proizvodi koji pridonose osjećaju poletnosti za nadolazeću sezonu.

Kombinirani proizvod za njegu kože s posvjetljujućim i zaštitnim učinkom Artistry Ideal Radiance™ iluminirajuća CC krema za ujednačenje boje pruža novu notu klasičnoj kozmetici, te korektori s efektom poboljšanja tena Artistry Exact Fit™ korektor omogućuje prekrivanje manjih nesavršenosti na koži.

Artistry Ideal Radiance™ iluminirajuća CC krema

Artistry Ideal Radiance™ iluminirajuća CC krema sa zaštitnim faktorom 50 sadrži ekskluzivnu formulu za ujednačavanje boje u jednom koraku. Ona trenutno posvjetljuje, usavršava i ujednačava boju i izgled kože. Dolazi u tri nijanse; light, light medium i medium.

2015 Illuminating CC Cream

Ključne karakteristike Artistry Ideal Radiance™ iluminirajuće CC kreme su:

 • Trenutno posvjetljivanje kože i povećanje blistavosti zahvaljujući luksuznom bisernom proteinu.
 • Smanjenje tamnih mrlja, tankih linija i drugih nesavršenosti s laganom do srednjom prekrivenošću. Ekskluzivni višedimenzionalni kompleks koji pojačava formulu, trenutno obogaćuje izgled kože na inovativan način, koji kontrolira boju pigmenta, ravnomjerno tonirajući razinu prekrivenosti.
 • Ujednačavanje tena kroz hidrataciju i zaglađivanje olakšava nanošenje pudera kako bi se postiglo ujednačeno nanošenje i dugotrajniju postojanost omogućujući savršenu podlogu makeup-u.
 • Dostupna u 3 nijanse koje savršeno odgovaraju svakom tenu.
 • ZF 50 štiti kožu od štetnog UV zračenja.

Artistry Exact Fit™ korektor

Artistry Exact Fit™ korektor dizajniran je kako bi prikrio manje nesavršenosti i posvijetlio ten. No, ovaj je proizvod iznimno svestran. Naime, Artristry Color Lock tehnologija pruža prirodno prekrivanje kože koje ostaje postojano bez obzira na izloženost toplini, vlazi i stalnoj aktivnosti.

Concealer makeup open,with swatch on white.

Ključne karakteristike Artistry Ideal Radiance™ korektora su:

 • Besprijekorna i dugotrajna prekrivenost.
 • Smanjenje vidljivosti tamnih mrlja, crvenila, pora i nečistih dijelova kože.
 • Na hrvatskom tržištu dostupan je u četiri nijanse (brightener, light, light medium i medium) koje odgovaraju svakom tipu tena.
 • Razbuđuje umorne oči što daje odmorniji izgled koži nakon nanošenja, a također se koristi kao podloga za postojanost sjenila kroz cijeli dan.
 • Posvjetljivač (brightener) dostupan u jednoj univerzalnoj nijansi, može se koristiti za isticanje i posvjetljivanje dijelova lica i područja ispod očiju, kako bi se smanjili tamni kolutovi. Must-have proizvod za sve žene!
 • Sadrži ogledalo za brzo i lako popravljanje makeup-a.

Ovaj proizvod ne isušuje kožu, smanjuje vidljivost tamnih mrlja, crvenila, pora i nečistih dijelova kože. Alergološki, dermatološki i oftamološki testiran. Ne zatvara pore i ne uzrokuje akne. Prikladan i za osobe koje nose kontaktne leće.

ARTISTRY IDEAL RADIANCE™ iluminirajuća CC krema za ispravljanje boje (ZF 50) – 376,31 kn

ARTISTRY EXACT FIT™ korektor – 239,63 kn

 

ARTISTRY™ proizvodi prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla. Za više informacija o mogućnostima naručivanja, ali i izgradnje vlastitog posla pronaći ćete na stranici www.amway.hr

 

ARTISTRY

ARTISTRY ™ je jedan od svjetskih top-pet najprodavanijih kozmetičkih brandova.* Osnovan je 1958. godine od strane ženskog i muškog tima poduzetnika. Portfolio Artistry kozmetike predstavlja naprednu, tehnološki usavršenu njegu kože, koja za svoju proizvodnju koristi vlastite biloške biljne sastojke, uzimajući u obzir različitosti biološkog sazrijevanja muške i ženske kože zajedno s klasičnim i sezonskim kolekcijama boja za lice, oči i usne. Ove ekskluzivne formulacije rezultat su globalnih istraživanja, razvoja I garancije kvalitete proizvoda na kojima predano radi više od 900 znanstvenika vođenih odborom znanstvenika i akademika kojima je neprestani cilj pomicanje granica ljepote prema naprijed. ARTISTRY ™ proizvodi se prodaju kroz više od tri milijuna Amway nositelja posla, u više od 100 zemalja i teritorija širom svijeta.

O Amwayu

Amway je vodeća kompanija direktne prodaje u svijetu s globalnom prodajom od 9,5 milijardi dolara u 2015., zahvaljujući naporima preko 3 milijuna Amwayevih nositelja posla i preko 21 000 zaposlenika u više od 100 zemalja i teritorija diljem svijeta. Osnovan 1959. od poduzetnika Rich DeVosa i Jay Van Andela sa sjedištem u Adi, savezna država Michigan, SAD, Amway nudi potrošačke proizvode i poslovnu mogućnost uz podršku globalnog agroposlovanja, proizvodnje, logistike i lanca opskrbe. Više od 900 znanstvenika, inženjera i tehničara radi u 75 odjela razvoja i istraživanja, te i laboratorijima za utvrđivanje kvalitete diljem svijeta podupire razvoj proizvoda i stvara kulturu znanstvene izvrsnosti. Najprodavanije Amwayeve marke su NUTRILITE™ vitamini, minerali i dodaci prehrani, ARTISTRY™ proizvodi za njegu kože i dekorativna kozmetika te eSpring™ sustav za pročišćavanje vode. Više informacija o tvrtki naći ćete na http://www.amway.hr

 

* Izvor Euromonitor International Limited; www.euromonitor.com/amway-claims

Napiši komentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia