Croatia HRV  

rss

  • rss
Priopćenja za javnost, Uncategorized - Amway Ljepota
Amway ARTISTRY ™ predstavlja Modern Icon Collection limited edition

2017.03.01 - 

Šest novih proizvoda za sjajan, svjež proljetni look

Zagreb, 1. ožujka 2017. – Ovog proljeća svoj svakodnevni make-up osvježite novom, limitiranom edicijom Amway ArtistryTM, proljeće 2017 – Modern Icon Collection.

Novo, limitirano izdanje namijenjeno je mekom, nježnom i svjetlucavom sjenčanju pastelnim nijansama za malo drugačiji proljetni izgled, ostajući pritom u modernim i elegantnim tonovima.

Kolekcija od 6 novih proizvoda donosi moderniji pogled na proljetni look i uključuje dva Amway Artistry Signature ColorTM sjajila za usne u boji fuksije i ruže, Amway Artistry Signature ColorTM iluminirajući puder svjetlucave baze koje licu daju prozračan, blago ružičasti odsjaj, dva Artistry Signature ColorTM svjetlucava sjenila za oči Duo s efektom bisernog sjaja, te Artistry Signature ColorTM komplet za oblikovanje i njegu obrva namijenjenog savršenom oblikovanju i ispunjavaju obrva. Od tonova i teksture do lusuznog pribora, proizvodi su dizajnirani za lako i jednostavno postizanje modernog, kultnog izgleda.

 

Ljepota i romantika, sve u jednom

Kombinirajte i igrajte se s bojama te otkrijte svježinu koju vam donose.

  • Za sjaj usana, te za postojanost i ugodu kakvu može pružiti samo ruž, osušite usne ubrusom i nanesite Amway Artistry Signature ColorTM sjajilo za usne, ono će svojom jedinstvenom gel formulom pružiti sjajan, svjež izgled.
  • Naglasite svježinu lica Amway Artistry Signature ColorTM iluminirajućim puderom, svojoj kože darujte zdravi sjaj. Ova se nova highlighter formula može nanositi samostalno ili uz tekući puder. Za postizanje svježeg izgleda highlighter nanesite na djelove lica koji su najviše izloženi svjetlosti – jagodice, nos, područje ispod obrva te u kuteve očiju.
  • Korišten sam ili u kombinaciji s nekim drugim sjenilom, ARTISTRY Signature Color ™ svjetlucavo sjenilo za oči Duo, učinit će oči blistavima svojim efektom bisernog sjaja.
  • ARTISTRY Signature Color™ komplet za oblikovanje i njegu uključuje dvije praškaste komponente te vosak, uz set je priložen i pribor koji sadrži pincetu, četkicu i kist, ukratko sve što je potrebno kako bi se postigla kontinuirana i ispunjena definicija obrva bilo kod kuće ili na putu.

“Monumentalan, a opet sjajan i moderan izgled odražava atmosferu proljeća i nove kolekcije”, izjavio je o novoj kolekciji Rick DiCecca, ARTISTRY ™ Global Makeup Artist, “vesela, sjajna paleta boja ove kolekcije vrlo je nosiva, donosi svježinu i daje drugačiji, otvoreniji izgled.

 

ARTISTRY ™ Modern Icon Collection – Proljeće 2017

Artistry Signature ColorTM sjajila za usne – 246,38 kn

Artistry Signiture Color ™ iluminirajući puder – 337,50 kn

Artistry Signiture Color ™ Svjetlucavo sjenilo za oči Duo – 460,69 kn

So Chic: sneno roza i kristalno plava

Subtle Chic: zlatni biser i boja sjajne bež

ARTISTRY Signiture Color ™ Brow Kit  337,50 kn

Sjenilo u prahu

Vosak za obrve

Pribor koji uključuje: četkicu, pincetu i kist.

 

ARTISTRY™ proizvodi prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla. Za više informacija o mogućnostima naručivanja, ali i izgradnje vlastitog posla pronaći ćete na stranici www.amway.hr

ARTISTRY

ARTISTRY ™ je jedan od svjetskih top-pet najprodavanijih kozmetičkih brandova.* Osnovan je 1958. godine od strane ženskog i muškog tima poduzetnika. Portfolio Artistry kozmetike predstavlja naprednu, tehnološki usavršenu njegu kože, koja za svoju proizvodnju koristi vlastite biloške biljne sastojke, uzimajući u obzir različitosti biološkog sazrijevanja muške i ženske kože zajedno s klasičnim i sezonskim kolekcijama boja za lice, oči i usne. Ove ekskluzivne formulacije rezultat su globalnih istraživanja, razvoja I garancije kvalitete proizvoda na kojima predano radi više od 900 znanstvenika vođenih odborom znanstvenika i akademika kojima je neprestani cilj pomicanje granica ljepote prema naprijed. ARTISTRY ™ proizvodi se prodaju kroz više od tri milijuna Amway nositelja posla, u više od 100 zemalja i teritorija širom svijeta.

O Amwayu

Amway je vodeća kompanija direktne prodaje u svijetu s globalnom prodajom od 9,5 milijardi dolara u 2015., zahvaljujući naporima preko 3 milijuna Amwayevih nositelja posla i preko 21 000 zaposlenika u više od 100 zemalja i teritorija diljem svijeta. Osnovan 1959. od poduzetnika Rich DeVosa i Jay Van Andela sa sjedištem u Adi, savezna država Michigan, SAD, Amway nudi potrošačke proizvode i poslovnu mogućnost uz podršku globalnog agroposlovanja, proizvodnje, logistike i lanca opskrbe. Više od 900 znanstvenika, inženjera i tehničara radi u 75 odjela razvoja i istraživanja, te i laboratorijima za utvrđivanje kvalitete diljem svijeta podupire razvoj proizvoda i stvara kulturu znanstvene izvrsnosti. Najprodavanije Amwayeve marke su NUTRILITE™ vitamini, minerali i dodaci prehrani, ARTISTRY™ proizvodi za njegu kože i dekorativna kozmetika te eSpring™ sustav za pročišćavanje vode. Više informacija o tvrtki naći ćete na http://www.amway.hr

 

* Izvor Euromonitor International Limited; www.euromonitor.com/amway-claims

 

Napiši komentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia