Croatia HRV  

rss

  • rss
Novosti, Priopćenja za javnost - Amway Ljepota Amway Ljepota
AMWAY ARTISTRY STUDIO™ NYC kolekcija

2018.10.11 - 

Vaš studio, Vaša strast…..

Grad koji nikada ne spava – New York bio je inspiracija pri kreiranju nove, osebujne linije ARTISTRY STUDIO™ NYC kolekcija dekorativne kozmetike.

Ako volite: ljepotu, avanturu, kulturu, muziku i putovanja, onda ste jedna od nas – „passionistica“ – djevojka/žena koja živi po pravilima ljepote i koja krši ta ista pravila. Ljepota, strast, kreativnost – to je ono što volite! Želite biti odvažni i želite biti svoji?  Znate da je život prekratak da biste nosile dosadnu šminku!

ARTISTRY STUDIO™ NYC kolekcija je ono što vam treba.

Od umjetnosti do kulture pa do mode, slavimo svoju oslobođenu strast. Oslobodite vašu unutrašnju umjetnost i izrazite svoju jedinstvenu ljepotu – Vaš studio, Vaša strast…..

Slobodnog duha, opušteni i bezvremenski seksi, kreirajte savršen smokey eyes look s 2 u 1 olovkom – s jedne strane olovka, a s druge strane sjenilo za oči – koji je obvezan za bilo koju Boho ljepotu. Tri ponuđene boje Brooklyn Brown, Tribeca Teal i Urban Safari svakom će oku dati zaokružen, mističan i pamtljiv look.

Must-have paleta za oči i lice osvaja na prvu i postaje instant klasik. Sve što je potrebno za definiranje očiju i lica nalazi se u ovoj praktičnoj paleti, a nijanse i boje prilagođene su potrebama ovisno treba li vam dnevni ili večernji make up.

ARTISTRY STUDIO™ 3 u 1 Maskara sadrži četkicu koja je ujedno i revolucija u konturiranju trepavica – sama četkica se produžuje za konturiranje ili za postizanje volumena, jednostavna je za okretanje i prilagodbu vašim trepavicama dok ih povećavate, podižete i odvajate.

Na usnama možete kreirati moderan ombre efekt s ARTISTRY STUDIO™ 2-u-1 Olovkom za usne s dva kraja.

ARTISTRY STUDIO™ NYC Edition Balzam za usne u boji pruža dugotrajnu vlažnost i malo boje.

Pripremite se da osvijetlite noć s puderom za kožu koji posvjetljava crte lice sa shimmerom koje se dodaje na mjesta gdje svjetlost prirodno pada na lice. A kako biste se osjećali poput prave dive, ovaj proizvod ima i vlastitu studio rasvjetu.

Izabrali smo najpoznatiji grad na svijetu i učinili od njega naš studio sa ARTISTRY STUDIO™ proizvodima jakih svjetla i jarkih boja koje traju dan i noć.

Prva postaja grad NewYork. Sljedeća, svijet. Jeste li s nama?

Otkrijte novi koncept kolekcije ARTISTRY STUDIO™ i njene prelijepe proizvode, uživajte u iskustvu.

Amway ARTISTRY STUDIO™ proizvodi prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla. Za više informacija o mogućnostima naručivanja, ali i izgradnje vlastitog posla pronaći ćete na stranici www.amway.hr.

CIJENA:

2-u-1 Olovka za oči ARTISTRY STUDIO™ NYC                                             237,94 HRK

2-u-1 Olovka za usne ARTISTRY STUDIO™ NYC                                         237,94 HRK

Balzam za usne u boji | ARTISTRY STUDIO™ NYC                                     162,00 HRK

On-The-Go Paleta za oči i lice ARTISTRY STUDIO™ NYC                        410,06 HRK

Highlighter Trio za lice – Broadway Lights ARTISTRY STUDIO™ NYC     300,38 HRK

3-u-1 Maskara Gotham Black ARTISTRY STUDIO™ NYC                           214,31 HRK

 

O ARTISTRY

ARTISTRY ™ je jedan od svjetskih top-pet najprodavanijih kozmetičkih brandova.* Osnovan je 1958. godine od strane ženskog i muškog tima poduzetnika. Portfolio Artistry kozmetike predstavlja naprednu, tehnološki usavršenu njegu kože, koja za svoju proizvodnju koristi vlastite biloške biljne sastojke, uzimajući u obzir različitosti biološkog sazrijevanja muške i ženske kože zajedno s klasičnim i sezonskim kolekcijama boja za lice, oči i usne. Ove ekskluzivne formulacije rezultat su globalnih istraživanja, razvoja I garancije kvalitete proizvoda na kojima predano radi više od 900 znanstvenika vođenih odborom znanstvenika i akademika kojima je neprestani cilj pomicanje granica ljepote prema naprijed. ARTISTRY ™ proizvodi se prodaju kroz više od tri milijuna Amway nositelja posla, u više od 100 zemalja i teritorija širom svijeta.

Napiši komentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia