Croatia HRV  

rss

  • rss
Novosti, Priopćenja za javnost - Amway Amway
Amway XS Sport Nutrition ponosni sponzor utrke Legionar Challange Zagreb 2018

2018.06.05 - 

Utrka izdržljivosti i savladavanja prepreka održana je 2. lipnja 2018. ponovo u Zagrebu, tradicionalno na jezeru Jarun.

Legionar predstavlja novi trend sportskih aktivnosti. Natjecatelji u pet različitih grupa morali su savladati sve prepreke koje su se nalazile na stazi i ispuniti sve zadatke.

Osim trčanja kroz jezero, morali su se penjati preko prepreka, preskakati ih, održavati na njima ravnotežu, nositi jedni druge i puzati po blatu. Upravo zato, za uspjeh na ovakvom izazovu potreban je dobar timski rad, fizička priprema i vrhunski sportski dodaci.

U pojedinačnoj i ekipnoj kategoriji osim iz Hrvatske sudjelovali su i natjecatelji iz drugih država, a najviše iz Slovenije. Sudjelovao je i XS Sports Nutrition tim sastavljen od slovenskih i hrvatskih ovlaštenih Amway distributera.

Amway brand – XS Sport Nutrition sa svojim asortimanom proizvoda podržao je ovaj zahtjevan event. Prije starta natjecatelji su mogli konzumirati XS Energetske pločice od čokolade ili karamele i vanilije, te popiti XS Sports Nutrition Napitak prije treninga koji priprema tijelo i pokreće razinu energije što pruža dodatnu snagu. Nakon odrađenog izazova mogli su umanjiti umor ponuđenim XS Magnezij paketićima, voćnu zrnastu formulu koja se može se uzimati bez vode i idealna je za vrlo aktivne osobe i sportaše.

O XS™ brendu
Nastao je 2001. godine u Laguna Beach, XS brend je stvoren da osigura pozitivnu energiju. U vlasništvu Amwaya od 2015. godine, XS proizvodi su dostupni globalno u preko 50 država. Uključuju energetske napitke, pločice i proizvode sportske prehrane. Pokrenuta 2017. godine u Europi, XS linija sportske prehrane razvila se od osnovnog XS Brenda i donosi asortiman proizvoda izvrsnog okusa, pakiranih sa sastojcima koji pomažu dobivanju energije, osvježenja i oporavka kroz bilo koju avanturu.
Iskusite više uz XS!

Napiši komentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia