Croatia HRV  

rss

  • rss
Novosti, Priopćenja za javnost -
Amwayevi svakodnevni Essentials proizvodi dovode kožu do izvrsnosti za samo 3 minute!

2017.05.12 - 

Za pravilnu njegu kože lica Amway se inspirirao prirodom i ponudio četiri nova Essentials proizvoda koje svaka žena treba imati u svojoj toaletnoj torbici.

Zagreb, 12. svibnja 2017. – Nova Essentials by Artistry™ kolekcija nadahnuta je prirodom, a njezine su glavne osobine: jednostavnost uporabe, brzina djelovanja i učinkovita njega kože.

Proizvodi Essentials by Artistry™ odgovaraju svim tipovima kože, jer sadrže ekskluzivne formule za kontrolu masnoće, te su primjerene za sve dobne skupine. Napravljeni su od biljnih sastojaka, a sadrže acerola trešnju, proizvedenu na Nutrilite™ farmi, obogaćeni su antioksidansima i vitaminom C.

Proizvodi koji se nalaze u kolekciji essentials by Artistry™ su gel – sredstvo za čišćenje lica, hidratantna krema, lagani losion i maramice za uklanjanje make-upa.

Essentials by Artistry™ gel – sredstvo za čišćenje lica dubinski čisti kožu i uklanja make-up, višak masnoće i nečistoće, što kožu čini svježom i čistom. U svakodnevnoj njezi kože, ovaj gel čisti, tonira i osvježava odjednom. Napravljen je na bazi vode koja dubinski čisti i tonira kožu, što ju čini mekom i pH uravnoteženom. Nježna formula kombinacije antioksidansa i antimikrobnog krastavca s umirujućim učinkom Aloe Vere osvježava i hidratizira kožu. Već nakon prve uporabe, koža je 97% manje masna, a nakon 60 minuta uporabe, masnoća se smanjuje za čak 84%.

Essentials by Artistry™ hidratantna krema za suhu kožu hidratizira bez ostavljanja masnog traga na koži. Ona njeguje suhu kožu s 12-satnom hidratacijom. Također, prirodno dobiveni sastojci jačaju zaštitnu barijeru kože, a plavi lotus ju umiruje i sprječava njeno daljnje oštećenje. Mješavina hidrolipidne matrice smanjuje vidljive tanke linije uzrokovane suhoćom kože. Formula je bez mirisa, pa je prikladna i za izrazito osjetljivu kožu.

Essentials by Artistry™ lagani losion napravljen je tako da neprekidno hidratizira i njeguje kožu. Kontrolira višak masnoća te na taj način smanjuje neželjeni sjaj kože, a ne sadrži ulja koja začepljuju pore. Također, štiti kožu od budućih oštećenja je sadrži blagotvorne antioksidanse, a sastojak kamilice dodatno umiruje kožu. Mješavina antioksidansa (vitamina E, ekstrakta acerola trešnje i krastavaca) bore se protiv slobodnih radikala od onečišćenja, štetnih utjecaja iz okoliša i UV zračenja koji mogu oštetiti kožu.

Essentials by Artistry™ maramice za uklanjanje make-upa su prije svega učinkovite, ali i nježne te se koriste u jednokratnoj upotrebi kao sredstvo uklanjanja teške i dugotrajne šminke. Brzim i učinkovitim uklanjanjem make-upa otklanjaju se automatski i sve druge nečistoće na koži, a pritom se ne začepljuju pore. Ove maramice sadrže vitamin E, koji je djelotvoran i učinkovit sastojak koji štiti prirodnu vlažnost kože, te sadrže niz drugih prirodno dobivenih sastojaka, poput kamilice s antioksidansima i antimikrobni ekstrakt zelenog čaja. Nježna, ali ipak čvrsta tkanina maramice ugodna je za kožu, a njezini sastojci održavaju prirodni pH kože.

 

essentials by Artistry™:

essentials by Artistry™ Gel – sredstvo za čišćenje – 177,19 HRK

essentials by Artistry™ Hidratantna krema – 227,81 HRK

essentials by Artistry™ Lagani losion – 227,81 HRK

essentials by Artistry™ Maramice za uklanjanje make-upa – 97,88 HRK

 

 

ARTISTRY™ proizvodi prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla. Za više informacija o mogućnostima naručivanja, ali i izgradnje vlastitog posla pronaći ćete na stranici www.amway.hr

ARTISTRY

ARTISTRY ™ je jedan od svjetskih top-pet najprodavanijih kozmetičkih brandova.* Osnovan je 1958. godine od strane ženskog i muškog tima poduzetnika. Portfolio Artistry kozmetike predstavlja naprednu, tehnološki usavršenu njegu kože, koja za svoju proizvodnju koristi vlastite biloške biljne sastojke, uzimajući u obzir različitosti biološkog sazrijevanja muške i ženske kože zajedno s klasičnim i sezonskim kolekcijama boja za lice, oči i usne. Ove ekskluzivne formulacije rezultat su globalnih istraživanja, razvoja I garancije kvalitete proizvoda na kojima predano radi više od 900 znanstvenika vođenih odborom znanstvenika i akademika kojima je neprestani cilj pomicanje granica ljepote prema naprijed. ARTISTRY ™ proizvodi se prodaju kroz više od tri milijuna Amway nositelja posla, u više od 100 zemalja i teritorija širom svijeta.

O Amwayu

Amway je vodeća kompanija direktne prodaje u svijetu s globalnom prodajom od 9,5 milijardi dolara u 2015., zahvaljujući naporima preko 3 milijuna Amwayevih nositelja posla i preko 21 000 zaposlenika u više od 100 zemalja i teritorija diljem svijeta. Osnovan 1959. od poduzetnika Rich DeVosa i Jay Van Andela sa sjedištem u Adi, savezna država Michigan, SAD, Amway nudi potrošačke proizvode i poslovnu mogućnost uz podršku globalnog agroposlovanja, proizvodnje, logistike i lanca opskrbe. Više od 900 znanstvenika, inženjera i tehničara radi u 75 odjela razvoja i istraživanja, te i laboratorijima za utvrđivanje kvalitete diljem svijeta podupire razvoj proizvoda i stvara kulturu znanstvene izvrsnosti. Najprodavanije Amwayeve marke su NUTRILITE™ vitamini, minerali i dodaci prehrani, ARTISTRY™ proizvodi za njegu kože i dekorativna kozmetika te eSpring™ sustav za pročišćavanje vode. Više informacija o tvrtki naći ćete na http://www.amway.hr

 

* Izvor Euromonitor International Limited; www.euromonitor.com/amway-claims

Napiši komentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia