Croatia HRV  

rss

  • rss
Novosti, Priopćenja za javnost, Uncategorized - Amway Ljepota Amway Ljepota
Essentials by ARTISTRY™ losion s višestrukom zaštitom ZF 30 za osvježenje kože

2018.07.04 - 

Amway s veseljem najavljuje dolazak novog proizvoda u kolekciji essentials by ARTISTRY.

Linija proizvoda Essentials namijenjena je jednostavnoj, brzoj i efikasnoj njezi svih tipova kože, proizvedena od bilja s visokim udjelom ekstrakta Acerola trešanja bogatih antioksidansima i vitaminom C omogućuje potpunu hidrataciju i zaštitu.

Postojeći essentials by ARTISTRY hidratantni losion zamijenjen je novim essentials by ARTISTRY losionom s višestrukom zaštitom ZF30.

Lagani i nemasni novi essentials by ARTISTRY losion pruža zaštitu od UVB-/UVA-zraka sa zaštitnim faktorom 30. Losion sadrži formulu s kokosovom vodom koja hrani i vlaži kožu. Ovaj ekskluzivni proizvod za zaštitu od sunca na osnovi minerala sadrži cinkov oksid i cink PCA, koji apsorbiraju prekomjernu masnoću. Losion pruža osjećaj svježine, lakoće i ugode te omogućuje disanje kože, a koža je hidratizirana cijeli dan. Ne sadrži jake voskove i ulja koja začepljuju pore. Jednostavna, ali ipak učinkovita zaštita od štetnog UV zračenja.

Savršeno nadopunjava ostale essentials by ARTISTRY proizvode kojom u 3 koraka možete dovesti kožu savršene čistoće, njege i hidratacije.

Odgovara svakom tipu kože i svim dobnim skupinama.

Amway ARTISTRY proizvodi prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla. Za više informacija o mogućnostima naručivanja, ali i izgradnje vlastitog posla pronaći ćete na stranici www.amway.hr.

 

CIJENA:

Losion s višestrukom zaštitom ZF 30 essentials by ARTISTRY™              214,31HRK                     

O ARTISTRY

ARTISTRY ™ je jedan od svjetskih top-pet najprodavanijih kozmetičkih brandova.* Osnovan je 1958. godine od strane ženskog i muškog tima poduzetnika. Portfolio Artistry kozmetike predstavlja naprednu, tehnološki usavršenu njegu kože, koja za svoju proizvodnju koristi vlastite biloške biljne sastojke, uzimajući u obzir različitosti biološkog sazrijevanja muške i ženske kože zajedno s klasičnim i sezonskim kolekcijama boja za lice, oči i usne. Ove ekskluzivne formulacije rezultat su globalnih istraživanja, razvoja I garancije kvalitete proizvoda na kojima predano radi više od 900 znanstvenika vođenih odborom znanstvenika i akademika kojima je neprestani cilj pomicanje granica ljepote prema naprijed. ARTISTRY ™ proizvodi se prodaju kroz više od tri milijuna Amway nositelja posla, u više od 100 zemalja i teritorija širom svijeta.

 

Napiši komentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia