Croatia HRV  

rss

  • rss
Novosti, Priopćenja za javnost - Amway Amway Ljepota
AMWAY ESSENTIALS NJEGA ZA ČISTU I BESPRIJEKORNU KOŽU

2017.10.20 - 

Inspiriran prirodom, Amway je svoju liniju za njegu kože essentials by ARTISTRY upotpunio s dva nova proizvoda Osvježavajućim tonikom za nečiste dijelove kože i essentials by ARTISTRY Gelom za nečistu kožu.
Kolekcija uklanja nesavršenosti na koži poput nečistih dijelova kože, mitesera i akni, koji su uobičajeni i ne javljaju se isključivo kod mlađe kože te sprječava nastanak budućih akni. S mješavinom prirodnih sastojaka i učinkovitih tvari za sprječavanje nastanka akni, essentials by ARTISTRY pruža svježu i čistu kožu te je drži pod kontrolom.

essentials by ARTISTRY™ Osvježavajući tonik za nečiste dijelove kože
Ovaj nemasni tonik s limunom, salicilnom kiselinom i aloe verom za kožu sklonu aknama dubinski čisti pore kako bi ju osvježio i smanjio lučenje masnoće, vidljivost pora i nečiste dijelove kože. Čisti, pročišćava i uklanja začepljene pore kako bi koža izgledala čišće uz stalnu uporabu.
Preporuka je da se koristi svaki dan za zaštitu kože od nastanka akni.

essentials by ARTISTRY™ Gel za nečistu kožu
Ovaj gel bez mirisa i iritacije kože, koji sadrži lijesku, salicilnu kiselinu i zeleni čaj, prodire u kožu kako bi nježno očistio nečiste dijelove kože i istovremeno umirio kožu te smirio crvenilo. Održava kožu čistom sprječavanjem nastanka budućih akni. Koristi se po potrebi na zahvaćenim područjima.

essentials by ARTISTRY™ Komplet sredstva za nečiste dijelove kože
Komplet sredstva za nečiste dijelove kože sadrži dva učinkovita proizvoda koji znatno smanjuju nesavršenosti na koži pomoću ekstrakta limuna, salicilne kiseline i aloe vere te lješnjaka i zelenog čaja.
Dva proizvoda zajedno pružaju učinkovitu njegu protiv masne kože i kože sklone aknama.
Oprostite se s nečistom kožom i pozdravite svježiju i čišću kožu uz njegu s essentials by ARTISTRY proizvodima!

CIJENA: essentials by ARTISTRY proizvoda:
Osvježavajući tonik za nečiste dijelove kože, 200ml 160,31 HRK
Gel za nečistu kožu, 30ml 180,56 HRK
Komplet sredstava za nečiste dijelove kože, 1 kompl 307,13, HRK

ARTISTRY ™ je jedan od svjetskih top-pet najprodavanijih kozmetičkih brandova.* Osnovan je 1958. godine od strane ženskog i muškog tima poduzetnika. Portfolio Artistry kozmetike predstavlja naprednu, tehnološki usavršenu njegu kože, koja za svoju proizvodnju koristi vlastite biloške biljne sastojke, uzimajući u obzir različitosti biološkog sazrijevanja muške i ženske kože zajedno s klasičnim i sezonskim kolekcijama boja za lice, oči i usne. Ove ekskluzivne formulacije rezultat su globalnih istraživanja, razvoja I garancije kvalitete proizvoda na kojima predano radi više od 900 znanstvenika vođenih odborom znanstvenika i akademika kojima je neprestani cilj pomicanje granica ljepote prema naprijed. ARTISTRY ™ proizvodi se prodaju kroz više od tri milijuna Amway nositelja posla, u više od 100 zemalja i teritorija širom svijeta.

Napiši komentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia