Croatia HRV  

rss

  • rss
Home, Novosti, Priopćenja za javnost - Amway Ljepota Amway Ljepota Home Ljepota
Jednostavna i učinkovita njega uz HYMM™ – novu Amwayevu liniju za muškarce

2016.06.10 - 

Amway predstavlja HYMM™ – novu liniju proizvoda za njegu tijela namijenjenu muškarcima. Učinkoviti biljni sastojci i dermatološki testirana formula olakšavaju svakodnevnu rutinu njege tijela koju čine jednostavnom, učinkovitom i ugodnom. HYMM™ linija proizvoda za sve muškarce nastala je temeljem dugogodišnjeg istraživanja s ciljem zadovoljavanja potreba modernog muškarca koji brine o svojem tijelu.

HYMM™ je jedinstvena linija za muškarce s posebno dizajniranim proizvodima. “Činiti život kvalitetnijim” Amwayev je cilj već duže od pola stoljeća i baš iz tog razloga, Amway neprestano provodi istraživanja i stvara proizvode koji poboljšavaju kvalitetu života. HYMM™ pruža ugodan osjećaj tijekom brijanja, smanjuje iritaciju, a kožu čini glatkom i svježom tijekom cijelog dana. Aloe vera, vitamin E i kamilica integrirani su u formule svih proizvoda, no svaki pojedinačno sadrži i specifičan sastojak koji poboljšava učinkovitost proizvoda ovisno o njegovoj namjeni. kao potporu vlastitoj učinkovitosti. HYMM™ gel za tuširanje s ekstraktom sjemenki komorača djeluje umirujuće na kožu, a morska sol i vodena metvica u HYMM™ 2u1 šamponu za kosu i tijelo djeluju regeneracijski i ostavljaju svjež miris. HYMM™ Roll-on dezodorans u svoju formulu bez aluminija inkorporirao je i ekstrakt lišća kadulje koji je poznat po svojim antibakterijskim svojstvima i uspješnom eliminiranju neugodnih mirisa.

Posebnost svih HYMM™ proizvoda za muškarce očituje se u njihovoj svježini, čistoći i izraženom muškom mirisu. Esencija njihovog osvježavajućeg mirisa podijeljena je na tri razine. Na gornjoj su zastupljeni mirisi bergamota, limuna, jabuke, klementine, grejpa i ekstrakta čaja. Srce proizvoda čini voda, jasmin i đurđica, a osnovnu bazu cedrovina, mahovina i amber.

 

 

Napiši komentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia