Croatia HRV  

rss

  • rss
Novosti, Priopćenja za javnost - Amway Ljepota Amway Ljepota
NOVI AMWAY ARTISTRY HYDRA-V™ PUDERI!

2018.05.02 - 

Zadovoljstvo nam je predstaviti Amway ARTISTRY Hydra-V™ paletu laganih tekućih pudera savršenih za žene u potrazi za laganim puderom koji smanjuje nesavršenosti na koži, ali i dalje daje prirodan izgled.
Artistry Hydra-V™ lagani tekući puder obogaćen vodom s norveških fjordova i havajskim asai bobicama zadržava vlažnost kože i pruža joj svježi, hidratizirani izgled. Formula koristi prozračne pigmente za ravnomjerno raspršivanje svjetlosti, izjednačavanje kože te gladak izgled.
Ova prozračna formula pruža svježi završni izgled u ARTISTRY™ lepezi proizvoda dekorativne kozmetike. Zadovoljava potrebu za puderom s laganim prozračnim prekrivanjem.
Dostupan u 6 nijansi koje savršeno odgovaraju većini tonova kože. Pruža hidratizirano, lagano do nadogradivo prekrivanje. Koža izgleda besprijekorno sa zdravim sjajem prekrivanja. Proizvodi ujedno imaju i široki spektar ZF 15 PA++ zaštite.
Dermatološki je testiran, ne zatvara pore, bez mirisa, prikladan za osjetljivu kožu.
Amway ARTISTRY proizvodi prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla. Za više informacija o mogućnostima naručivanja, ali i izgradnje vlastitog posla pronaći ćete na stranici www.amway.hr.

CIJENA ARTISTRY HYDRA-V™ PUDERI:

Lagani tekući puder ARTISTRY HYDRA-V™ 339,19 HRK
(nijanse: Bisque, Buff, Chiffon, Orhre, Ochre, Sand, Tawny)

O ARTISTRY
ARTISTRY ™ je jedan od svjetskih top-pet najprodavanijih kozmetičkih brandova.* Osnovan je 1958. godine od strane ženskog i muškog tima poduzetnika. Portfolio Artistry kozmetike predstavlja naprednu, tehnološki usavršenu njegu kože, koja za svoju proizvodnju koristi vlastite biloške biljne sastojke, uzimajući u obzir različitosti biološkog sazrijevanja muške i ženske kože zajedno s klasičnim i sezonskim kolekcijama boja za lice, oči i usne. Ove ekskluzivne formulacije rezultat su globalnih istraživanja, razvoja I garancije kvalitete proizvoda na kojima predano radi više od 900 znanstvenika vođenih odborom znanstvenika i akademika kojima je neprestani cilj pomicanje granica ljepote prema naprijed. ARTISTRY ™ proizvodi se prodaju kroz više od tri milijuna Amway nositelja posla, u više od 100 zemalja i teritorija širom svijeta.

Napiši komentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia