Croatia HRV  

rss

  • rss
Novosti, Priopćenja za javnost - Amway Amway Vitalnost
Novi bodykey by AMWAY NUTRILITE™

2018.03.13 - 

Zagreb, 14. veljače, 2018. – Mogu li pločice s okusom ukusne tamne čokolade i tropskog voća biti savršene za postizanje optimalne tjelesne težine? S bodykey by NUTRILITE one to mogu!
Amway najavljuje izlazak na tržište novog bodykey by NUTRILITE Zamjenskog obroka u pločici – učinkovitog i jednostavnog za nadopunu vaše prehrane i jednostavnog zdravog načina za smanjenje tjelesne težine, te održavanje optimalne težine ili za ostvarivanje ciljeva zdravog životnog stila!
Dostupan u dva ukusna okusa: tamna čokolada (sadrži komadiće kakaa i badema) i tropsko voće (s mangom, jabukom, marelicom, lanenim i suncokretovim sjemenkama), bodykey Zamjenski obrok u pločici razvijen je u skladu sa strogim visokim standardima Nutrilite robne marke.
Novi bodykey by NUTRILITE Zamjenski obrok u pločici zadovoljava glavnu potrebu osoba koje žele postići i održati svoju optimalnu tjelesnu težinu i pomaže im da to učine na učinkovit, zdrav i praktičan način.
bodykey Zamjenski obrok u pločici pruža prehrambeno uravnoteženu i zdravu zamjenu za redovite obroke. Zamjena dva dnevna obroka s novim bodykey Zamjenskim obrokom u pločici doprinosi gubitku tjelesne težine. Zamjena jednog dnevnog obroka doprinosi održavanju tjelesne težine.

bodykey Zamjenski obrok u pločici:
• Obogaćen s 13 vitamina i 11 minerala.
• Sadrži visoki udio proteina i vlakana.

• Doprinosi:
– normalnom funkcioniranju probavnih enzima,*
– normalnom metabolizmu makronutrijenata,**
– normalnom metabolizmu stvaranja energije.***
– ne sadrži umjetne boje, konzervanse, sladila, palmino ulje ili genetski modificirane sastojke.
• Kompatibilan sa svim bodykey vrstama prehrane – pločice se lako uklapaju u svaku dnevnu rutinu ili životni stil.
• Praktično pakiranje pojedinačnih obroka – možete ih konzumirati dok ste u pokretu
.
* Kalcij doprinosi normalnoj funkciji probavnih enzima.
** Biotin doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata.
*** Normalnom metabolizmu stvaranja energije doprinose tiamin (B1), riboflavin (B2), niacin (B3), pantotenska kiselina (B5), piridoksin (B6), biotin (B7) i kobalamin (B12).

Amway bodykey by NUTRILITE Zamjenski obroci u pločici prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla. Za više informacija o mogućnostima naručivanja, ali i izgradnje vlastitog posla pronaći ćete na stranici www.amway.hr.

CIJENA: bodykey by NUTRILITE Zamjenski obroci u pločici:
Zamjenski obrok u pločici, okus tamne čokolade(14 kom) 424,13 HRK
Zamjenski obrok u pločici, okus tropskog voća(14 kom) 424,13 HRK

Nagradite svoje nepce ukusnim okusima i uživajte u svakom zalogaju tijekom provedbe vašeg programa smanjenja tjelesne težine i zdravog stila života.

O NUTRILITE-u TM
Amwayew NUTRILITE vodeći je svjetski brend u prodaji vitamina i dodataka prehrani*. Osigurava kompletan asortiman proizvoda za prehranu i dobro stanje organizma uključujući esencijalne vitamine i minerale, antioksidanse, biljne dodatke, prehranu za sportaše i zamjenske obroke. NUTRILITE je jedini globalni vitaminski i mineralni brand koji uzgaja biljke na certificiranim organskim farmama koje su smještene u Sjedinjenim Američkim Državama, Meksiku i Brazilu. Od 2008. godine, NUTRILITE proizvodi dio su službenih dodataka prehrani uspješnog nogometnog kluba AC Milana.
*Izvor: Euromonitor International Limited.

Napiši komentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia