Croatia HRV  

rss

  • rss
Novosti, Priopćenja za javnost - Amway Vitalnost Amway Vitalnost
Novi bodykey by NUTRILITE™

2018.04.13 - 

Zamjenski obrok u juhama – za kontrolu tjelesne težine i zdravi životni stil!

Zagreb, 12. travanj, 2018.
Amway najavljuje izlazak na tržište novog bodykey by NUTRILITE Zamjenskog obroka u juhama – ukusnog proizvoda koji će vam pomoći smanjiti tjelesnu težinu, održati postojeću težinu te ostvariti ciljeve zdravog načina života.

bodykey by NUTRILITE Zamjenski obrok u juhama je ukusna i hranjiva alternativa za vaš ručak i/ili večeru i savršeno se uklapa u najzahtjevnije poslovne rasporede.

Obogaćen je vitaminima i mineralima te je dostupan u dva ukusna okusa – juha od šampinjona s peršinom i azijska pileća juha.

bodykey by NUTRILITE™ Zamjenski obrok u juhama pruža prehrambeno uravnoteženu i zdravu zamjenu za redovite obroke.
Zamjena dva dnevna obroka s novim bodykey Zamjenskim obrokom u juhama doprinosi gubitku tjelesne težine. Zamjena jednog dnevnog obroka doprinosi održavanju tjelesne težine.

Glavne karakteristike bodykey Zamjenskog obrok u juhama:
• Obogaćen s 13 vitamina i 11 minerala. Svaka porcija osigurava jednu trećinu preporučenog dnevnog unosa vitamina i minerala.
• Pruža vrijedan izvor proteina i vlakana.
• Podržava normalne tjelesne funkcije poput normalnog metabolizma stvaranja energije*, metabolizama makronutrijenata**, i probavnih enzima***.
• Nadopunjuje prehrambene potrebe osoba s užurbanim životnim stilom. Svaka se porcija može pripremiti za nekoliko minuta. Jednostavno pomiješajte s toplom vodom, dodajte svoje omiljene začine i uživajte!
• Zadovoljava vaše nepce s primamljivim okusima ukusne azijske pileće juhe i juhe od šampinjona s peršinom.

* Normalan metabolizam stvaranja energije potpomažu tiamin (B1), riboflavin (B2), niacin (B3), pantotenska kiselina (B5), piridoksin (B6), biotin (B7) i kobalamin (B12). ** Biotin doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata. *** Kalcij doprinosi normalnoj funkciji probavnih enzima.

Amway bodykey by NUTRILITE Zamjenski obroci u juhama prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla. Za više informacija o mogućnostima naručivanja, ali i izgradnje vlastitog posla pronaći ćete na stranici www.amway.hr.

CIJENA: bodykey by NUTRILITE Zamjenski obroci u juhama:
Zamjenski obrok u juhama – Juha od šampinjona s peršinom 433,88 HRK
Zamjenski obrok u juhama – Azijska pileća juha 433,88 HRK

Nagradite svoje nepce ukusnim okusima i uživajte u svakom zalogaju tijekom provedbe vašeg programa smanjenja tjelesne težine i zdravog stila života.

O NUTRILITETM-u
Amwayew NUTRILITE vodeći je svjetski brend u prodaji vitamina i dodataka prehrani*. Osigurava kompletan asortiman proizvoda za prehranu i dobro stanje organizma uključujući esencijalne vitamine i minerale, antioksidanse, biljne dodatke, prehranu za sportaše i zamjenske obroke. NUTRILITE je jedini globalni vitaminski i mineralni brand koji uzgaja biljke na certificiranim organskim farmama koje su smještene u Sjedinjenim Američkim Državama, Meksiku i Brazilu. Od 2008. godine, NUTRILITE proizvodi dio su službenih dodataka prehrani uspješnog nogometnog kluba AC Milana.
*Izvor: Euromonitor International Limited.

Napiši komentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia