Croatia HRV  

rss

  • rss
Novosti, Priopćenja za javnost - Amway Vitalnost Amway Vitalnost
Novi NUTRILITE™ Borovnica s luteinom

2018.06.20 - 

Amway najavljuje izlazak na tržište novog NUTRILITE™ Borovnica s luteinom jer oči su vaš prozor u svijet.

 

Prekomjerna uporaba digitalnih uređaja kao što su pametni telefoni, računala ili prijenosna računala, TV itd. može naprezati naše oči, izazvati fizički umor i smanjiti produktivnost. Međutim na kvalitetu vida utječe i nedostatak sna, loša prehrana, onečišćenje zraka kao i UVA i UVB zračenje.

 

Radite li na računalu više od 6 sati dnevno? Gledate li TV više od 2 uzastopna sata na dan? Pijete li manje od dvije litre vode dnevno? Sadrži li vaša svakodnevna prehrana manje od pet porcija voća i povrća? Imate li više od 60 godina? Ako je većina odgovora na ova pitanja pozitivna, svakako biste trebali pomoći vašim očima.

 

Dodaci prehrani mogu nadopuniti potencijalni nedostatak hranjivih tvari u našoj svakodnevnoj prehrani. Pobrinite se da vidite sve što vam je važno.

 

Lutein čini veliki dio očnog pigmenta. Kao izraziti antioksidans ima snažno zaštitno djelovanje na makulu. Međutim, s godinama se količina luteina u makuli smanjuje. Zato dodatak luteina našoj svakodnevnoj prehrani može biti od velike koristi za očuvanje makule, odnosno zaštitu vida.

 

NUTRILITE™ Borovnica s luteinom, specijalna kombinacija borovnice, luteina i vitamina A kako biste održali zdravlje očiju u bilo kojoj dobi. Borovnica i lutein dobiveni iz biljke neven uzgajaju se na NutriCert™ farmama. NUTRILITE kontrolira cijeli proces od sjemenke do dodatka prehrani što je Nutrilite-ova filozofija više od 80 godina.

 

Glavne karakteristike NUTRILITE™ Borovnica s luteinom:

  • Vitamin A, kao jedan od glavnih sastojaka, doprinosi održavanju normalnog vida..
  • Poput svih NUTRILITE proizvoda, niti Borovnica s luteinom ne sadrži umjetna sladila, boje, okuse ili konzervanse.
  • Jednostavna i praktična za uporabu, samo dvije tablete jednom dnevno.
  • tablete imaju praktičan ovalni oblik lagan za gutanje s novom formulom gdje možete zaista vidjeti glavne biljke: Lutein iz biljke nevena je vidljiv u narančastim točkicama po tableti, a ekstrakt
  •    borovnice nalazi se u tamnijoj pozadinskoj boji tablete.

Amway NUTRILITE™ Borovnica s luteinom prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla. Za više informacija o mogućnostima naručivanja, ali i izgradnje vlastitog posla pronaći ćete na stranici www.amway.hr.

 

CIJENA:

NUTRILITE™ Borovnica s luteinom                                                      388,38 HRK 

 

 

O NUTRILITETM-u

Amwayew NUTRILITE vodeći je svjetski brend u prodaji vitamina i dodataka prehrani*. Osigurava kompletan asortiman proizvoda za prehranu i dobro stanje organizma uključujući esencijalne vitamine i minerale, antioksidanse, biljne dodatke, prehranu za sportaše i zamjenske obroke. NUTRILITE je jedini globalni vitaminski i mineralni brand koji uzgaja biljke na certificiranim organskim farmama koje su smještene u Sjedinjenim Američkim Državama, Meksiku i Brazilu. Od 2008. godine, NUTRILITE proizvodi dio su službenih dodataka prehrani uspješnog nogometnog kluba AC Milana.

*Izvor: Euromonitor International Limited.

Napiši komentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia