Croatia HRV  

rss

  • rss
Priopćenja za javnost - Vitalnost Vitalnost Vitalnost
NUTRILITE Phyto2GO Promijeni svoj život samo jednim okretom

2017.02.20 - 

Poseban način da unesete vitamin C i cink gdje god se nalazili , uz samo jedan  okret poklopca i okusi svoje piće za imunitet, za prehranu koji te vodi na sljedeću razinu .

Zagreb, veljača 2017. –  Amwayev NUTRILITETM , svjetski brend broj jedan u prodaji vitamina i dodataka prehrani[1] utemeljenim na fitonutrijentima, predstavlja Phyto2GOTM napitak za imunitet. Proizvod dolazi u bočici s posebnim čepom koji u vodu infuzira vrijedne vitamine i antioksidanse bez konzervansa. Jednostavno natočite vodu u bocu, okrenite čep i uživajte u ukusnom piću koje vašem tijelu pruža prijeko potreban vitamin C iz acerola trešanja uzgojenih na Nutriliteovim farmama u Brazilu i cink koji doprinosi zaštiti stanica od oksidacijskog stresa. Osim ta dva važna sastojka napitak sadrži i ukusnu kombinaciju bobičastog voća – borovnicu, crni ribiz, bobice bazge i zrna grožđa.

NUTRILITETM by Amway Phyto2GOTM napitak razvijen je kako bi zadovoljio potrebe modernog čovjeka koji je stalno u pokretu. Svi se vrijedni nutrijenti za jačanje imunološkog sustava nalaze u čepu kojeg je samo potrebno staviti na bocu prilagođenu za višekratnu uporabu i protresti. Svi se sastojci u tom trenu pomiješaju s vodom i pružaju sve što je vašem tijelo potrebno u manje od 10 kcal uz ugodan okus nara i acai bobica.

Phyto2GOTM rezultat je neprekidne potrage za inovativnim i modernim rješenjima Amwayevih znanstvenika u prethodnih 80 godina. Vrhunska tehnologija i najkvalitetniji sastojci čine ovaj proizvod neizostavnim za uravnoteženu prehranu čovjeka i značajno unaprijeđuju stanje organizma. 

FORMULA

NUTRILITETM by Amway Phyto2GOTM napitak sadrži:

  • 45 mg vitamina C od Acerola trešanja uzgojenih na organskoj farmi u Brazilu
  • 2,6 mg cinka
  • mješavinu borovnice, bobica bazge, crnog ribiza i zrna grožđa
  • stevija zaslađivač
  • aromu nara i acai bobica 

PREDNOSTI

NUTRILITETM by Amway Phyto2GOTM napitak sadrži 45 mg vitamina C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, a 2,6 mg cinka štiti stanice od oksidacijskog stresa. 

UPOTREBA PROIZVODA

Napunite Phyto2GOTM bocu s vodom do označene linije. Kad osjetite žeđ, jednostavno otvorite bočicu uživajte u svom osvježavajućem Phyto2GOTM napitku za jačanje imuniteta. Preporučena doza po danu je 1-3 bočice.

ASORTIMAN PROIZVODA

NUTRILITETM by Amway Phyto2GOTM  asortiman sastoji se od dva:

  • Starter Pack sa šest zatvarača i boce od 355 ml za višekratnu uporabu
  • Refill pakiranje s 24 zatvarača

Preporučena maloprodajna cijena NUTRILITETM by Amway Phyto2GOTM napitka: 219,38 kn

Više informacija o samim proizvodima kao i o načinu naručivanja moguće je pronaći na stranici www.amway.hr

O Amwayu

Amway je vodeća svjetska kompanija direktne prodaje u svijetu s globalnom prodajom od 9,5 milijardi dolara u 2015., zahvaljujući naporima preko 3 milijuna Amwayevih distributera i preko 21 000 zaposlenika u više od 100 zemalja i teritorija diljem svijeta. Osnovan 1959. od poduzetnika Rich DeVosa i Jay Van Andela sa sjedištem u Adi, savezna država Michigan, SAD, Amway nudi potrošačke proizvode i poslovnu mogućnost uz podršku globalnog agroposlovanja, proizvodnje, logistike i lanca opskrbe. Više od 900 znanstvenika, inženjera i tehničara radu u 75 odjela razvoja i istraživanja i laboratorija za utvrđivanje kvalitete diljem svijeta podupire razvoj proizvoda i stvara kulturu znanstvene izvrsnosti. Najprodavanije Amwayeve marke su NUTRILITE™ vitamini, minerali i dodaci prehrani, ARTISTRY™ proizvodi za njegu kože i dekorativna kozmetika te eSpring™ sustav za pročišćavanje vode. Više informacija o tvrtki naći ćete na http://www.amway.hr

O NUTRILITETM-u

Amwayew NUTRILITE vodeći je svjetski brend u prodaji vitamina i dodataka prehrani*. Osigurava kompletan asortiman proizvoda za prehranu i dobro stanje organizma uključujući esencijalne vitamine i minerale, antiokisidanse, biljne dodatke, prehranu za sportaše i zamjenske obroke. NUTRILITE je jedini globalni vitaminski i mineralni brand koji uzgaja biljke na certificiranim organskim farmama koje su smještene u Sjedinjenim Američkim Državama, Meksiku i Brazilu. Od 2008. godine, NUTRILITE proizvodi dio su službenih dodataka prehrani uspješnog nogometnog kluba AC Milana.

 

[1] Izvor: Euromonitor International Limited

Napiši komentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia