Croatia HRV  

rss

  • rss
Novosti - Amway
PREDSJEDNIK AMWAY-a U HRVATSKOJ

2018.05.25 - 

Amway je vodeća kompanija direktne prodaje koja je na globalnoj razini u protekloj godini ostvarila promet veći od 10 milijardi dolara, zahvaljujući angažmanu preko 3 milijuna Amwayevih nositelja posla i preko 21 000 zaposlenika u više od 100 zemalja i teritorija diljem svijeta. Amway u Hrvatskoj posluje od 2001. godine, a posebna čast je boravak predsjednika ove mega korporacije ovih dana u Hrvatskoj, točnije u Šibeniku.
Naime, gosp. Doug DeVos predsjednik korporacije Amway kapetan je Quantum Racing tima koji se natječe u 52 Super Series prvenstvu koja se ove godine održava u dva hrvatska grada Šibeniku i Zadru. Quantum Racing tim je jedan od dva pobjednika koji su osvojili ovo prestižno prvenstvo i to 2013., 2014. i 2016. godine.
Šibenik 52 SUPER SERIES Sailing Week započelo je službenim treningom 22. svibnja i traje do 27. svibnja, a najbolji svjetski jedriličari ostaju u Hrvatskoj i idući mjesec jer je D-Marin Dalmacija domaćin i 52 SUPER SERIES Zadar Royal Cupa od 20. do 24. lipnja.
Na ovom natjecanju sudjeluje ukupno 13 posada iz 9 zemalja, a vlasnici TP52 brodova su vodeći poslovi ljudi u svijetu.
Jedan od Amway brendova XS Energy Drink je službeno piće prvenstva, koje je prisutno i na hrvatskom tržištu uz ostale Amway brendove kao što su: Artistry, Nutrilite, Home, HYMM, Glister, Satinique, eSpring, iCook, a koji su dostupni putem ovlaštenih Amway distributera.
XS Sports Nutrition je robna marka kompletnog opsega visoko kvalitetnih sportskih dodataka prehrani, koji nasljeđuje šaroliki i pozitivan duh XS Power Drinka u načinu života i koji dopunjuje Amwayev asortiman proizvoda s pravom energijom za svaki korak fizičke aktivnosti. XS Sports Nutrition proizvodi sadrže odabrane nutrijente koji daju tijelu energiju potrebnu za postizanje najboljih rezultata točno kada treba, prije, za vrijeme i nakon bilo koje sportske aktivnosti.

Napiši komentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia