Croatia HRV  

rss

  • rss
Home, Korporacija, Novosti, Priopćenja za javnost - Amway
USPJEH U BORBI PROTIV POTHRANJENOSTI DJECE POTAKNUO JE AMWAY DA POSTAVI NOVE CILJEVE KAMPANJE

2016.10.15 - 

Svjetski dan hrane 2016. je početak 1000 dana inicijative za kampanju Nutrilite™ Power of 5.

 

Na svjetski dan hrane 2016.  Amway je objavio kako je Nutrilite™ Power of 5 kampanja premašila svoje ciljeve u 2016. godini distribuirajući više od pet milijuna porcija Nutrilite™ Little Bit za više od 14 tisuća neishranjene djece. Do kraja godine, kampanja će omogućiti da poznati prehrambeni dodatak bude dostupan za 30 tisuća djece iz 15 zemalja diljem svijeta.

po5-world-food-day

Povodom Svjetskog dana hrane, Amway je objavio novi cilj kampanje – u više od 1000 dana kampanja će se proširiti kako bi prehrambeni dodatak bio dostupan za više od pola milijuna djece do kraja 2019. godine. Prvih tisuću dana djetetova života su ključni za preživljavanje te rast i razvoj djeteta. Dokazano je kako je zdravlje osobe tijekom cijelog života pod utjecajem prehrambenih navika prvih 1000 dana života, uključujući i predispozicije za pretilost i kronične bolesti.

 

Nutrilite™ Little Bits  je mikronutrijentski prah obogaćen s biljnim dodacima s 15 osnovnih vitamina i minerala namijenjen za djecu u dobi od šest mjeseci do 5 godina. Prah se nalazi u paketiću od jednog grama koje obitelji mogu pomiješati s hranom djeteta jednom na dan.

 

Kao svjetski broj jedan u proizvodnji vitamina i vitaminskih dodataka Nutrilite™ je u idealnoj poziciji da pozitivno utječe na problem neishranjenost u djetinjstvu, te pomogne pridonijeti rješenju problema u suradnji s NGO-ima i Amwayevim nositeljima posla i zaposlenicima koji nastoje da Nutrilite™ Little Bits mikronutrijentski prah dođe do što većeg broja djece kojoj je to potrebno.

 

Kako bi pružili podršku Amwayju i saznali dodatne informacije o kampanji Nutrilite™ Power of 5, posjetite powerof5.nutrilite.com ili internetsku stranicu Amway za vašu zemlju.  

 

Napiši komentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia